Unesite frazu za pretragu

Postanite donator

Evropa Dona Srbija svojim aktivnostima želi da dopre do što većeg broja žena i njihovih najbližih, da im podigne svest o važnosti zdravih stilova života, ukaže na značaj ranog otkrivanja bolesti, pruži što više stručnih informacija o prevenciji, suočavanju sa bolešću, lečenju i kvalitetnom životu sa bolešću i posle oporavka lečenja raka dojke.

Važna uloga udruženja je povezivanje članova kroz različite aktivnosti, susrete, tribine, druženja I međusobnu podršku. Pacijenti često osećaju da ih najbolje razumeju oni koji su imali isto ili slično iskustvo sa bolešću, a mnogi imaju potrebu za informacijama, emocionalnom I socijalnom podrškom u odnosu sa drugim pacijentima kroz neformalno ili organizovano uključivanje u aktivnosti udruženja.

Pozivamo vas da nam se priključite u Evropa Dona Srbiji – Srpskom forumu protiv raka dojke I uključite u neki od naših aktivnosti.

BUDITE JEDINSTVENI I POSTANITE DONATOR EVROPA DONA SRBIJE!

Sve donacije koje će pomoći radu organizacije Evropa Dona Srbija možete uplatiti na naš račun na čemu Vam od srca zahvaljujemo!

  • Primalac: EVROPA DONA SRBIJA
  • Račun broj: 160-464511-45 (Banca Intesa a. d. Beograd)