Unesite frazu za pretragu

29. SEPTEMBAR 2019. RACE FOR THE CURE - BEOGRAD SRBIJA


RACE FOR THE CURE – TRKA ZA ZDRAVLJE

„Srpski forum protiv raka dojke – EVROPA DONA SRBIJA“ organizuje 29. septembra 2019. godine na Adi Ciganliji sa početkom u 11 časova, po prvi put u Srbiji, najveću međunarodnu manifestaciju namenjenu ženama i celom društvu u borbi protiv raka dojke.

Cilj ovog događaja, kao uvoda u međunarodni mesec borbe protiv raka dojke, jeste osnaživanje i podizanje svesti žena i društva u borbi protiv raka dojke. Organizuje se širom sveta u više od 150 gradova.

Ove godine, istog datuma trka će biti održana u još 17 gradova Evrope, čime će Beograd potvrditi da je deo Evrope i sveta. Događaj promoviše zdravlje žena, okuplja i žene i muškarce, i mlade i strare, one koji su se izborili sa bolešcu, kao i one koji podržavaju ovu borbu.

Događaj je sportska manifestacija u kojoj učestvuju oni koji mogu da trče za one koji to nisu u mogućnosti i koji na jednom mestu, na nekoliko sati uspe da okupi žene koje su preživele bolest i njihove prijatelje, građane koji žele da pokažu svoju solidarnost sa njima, porodice, poznate ličnosti, a sve kako bi se podigla svest u borbi protiv karcinoma dojke. Važno je učestvovati, pružiti podršku obolelima, njihovim porodicama i celom društvu, jer ova bolest ne bira i dotiče svakoga od nas.Beograd, 29.09.2019. godine Ada Ciganlija u 11h

Satnica na dan trke:

  • 09:00h-11:00h Registracija na licu mesta i preuzimanje majica
  • 11:30-12:00 Obraćanje gostijua
  • 12:00 Start trke kod Tornja
  • 13:00-15:00 Program aktivnih vežbi i zabavni program
  • 15:00 Zatvaranje manifestacije

Budite i Vi učesnik prve po redu Trke/šetnje za zdravlje!


ZAJEDNO MOŽEMO SVE!